Hódmezővásárhely Kozmetika

SHR (Super Hair Removal) tartós, akár végleges szőrtelenítés egész testen

 

Ez a technológia, az IPL (villanófény) szőrtelenítés továbbfejlesztett változata. Arra az elméletre épül, hogy a szőr matrix sejtjeit kb. 75 Celsius fokra melegíti és ezáltal roncsolja. Az elpusztult matrix sejtek így már nem tudnak újabb szőrszálakat növeszteni. A különbség abban rejlik az IPL-hez képest,  hogy ezt a hőmérsékletet fokozatosan érjük el, az egyes pulzusok magas ismétlésszámával. Ez növeli a hatékonyságot, úgy hogy közben csökken a sérülés és égés kockázata.
Az SHR (Super Hair Removal) nagy előnye, hogy a bőr és szőr színe nem játszik olyan jelentős szerepet, illetve hogy a szőrszálakat nemcsak a növekedési fázis alatt lehet kezelni, hanem a telogén (nyugalmi) fázisban is.
A tartós szőrtelenség eléréséhez átlagosan 8-10 kezelés szükséges, a kezeléseket 4-6 hetente végezzük. Már 2.  alkalom után látható, érzékelhető, hogy a kezelt területen a szőr sűrűsége és erőssége csökken.
Bőr irritációt nem okoz, szinte az első kezelés után megszűnnek a szőrtüsző gyulladások.
Kifejezetten ajánljuk az intim területekre is, ahol a legérzékenyebb a bőr és ezáltal a szőrtelenítése is kellemetlenebb.
SHR kezelés előtt  kérem az alábbiak tanulmányozását:
  • A kezelést megelőzően héten ne szoláriumozz, ne használj barnító krémet.
  • Az első kezelés előtt 2 héttel csak borotváld a kezelendő területet
  • A kezelést megelőző napon ne használj testápolót, izzadás gátlót, fényvédőt.
  • A kezelés napján a szőrszálak hossza ne haladja meg a 1-1.5 mm-t.
  • Minden kezeléshez időpont egyeztetés szükséges.