Zsukozmetika
 
Látogatóink száma: 3027 (Ma: 2)

 
 
 

SPA méregtelenítő és fiatalító program

 
                A rendszeres méregtelenítés feltétlenül szükséges egészségünk és a betegségek elkerülése érdekében. Vérünk a káros anyagokat minden szervünkhöz elszállítja, és ha ezek felszaporodnak, elveszítjük vitalitásunkat, elsavasodunk.
                Ezek a felhalmozódott salak-és méreganyagok fájdalmat okoznak, gyengítik az immunrendszert, növelik a betegségek kialakulásának kockázatát.
      Különösen ajánlott:
-         izületi gyulladás
-         köszvény
-         cukorbetegség
-         magas vérnyomás, stb. esetén.
      Ne habozzon, jöjjön és szabaduljon meg a méreganyagoktól!
 
 
 
A kúra 8-10 kezelésből áll, hetente minimum két alkalom.
 
A SPA VITAL - otthoni használatra alkalmas - méregtelenítő gép megrendelhető!
 
Életminőség javító, egészségfokozó és – megtartó a SPA gép.
 
         A gép negatív ionok (percenként 0,1 billió) segítségével dezoxidálja a sejteket,és megakadályozza a szabad gyökök romboló hatását. A negatív ionok kivonják a salakanyagokat és mérgeket a szervezetből a lábfej bőrének pórusain keresztül, miközben visszaállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Mai rohanó, stresszes életvitelünk, helytelen táplálkozási szokásaink, mérgeket tartalmazó ételeink a szervezet elsavasodásához vezetnek, az egyensúly felborulása pedig betegségeket okoz.
 
Alkalmazási területei:
 
         Egészséges szervezetnél is javasolt használata kiváló egészségmegőrző és belső egyensúly helyreállító hatása miatt. A méregtelenítés megsokszorozza a fogyókúrás terápia hatékonyságát, ezért igen előnyös a kúrát méregtelenítéssel kezdeni.
         Mindenféle kozmetikai - kozmetológiai kezelés hatékonyságát megnöveli, ha szervezetünk mentes a káros salakanyagoktól és jobban tudja fogadni a hatóanyagokat. Csökkenthető, illetve meg is szüntethető az alkoholfogyasztás utóhatása a SPA Tisztító használatával.
         Olyan problémák esetén, mint az álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alkalom után érezhető eredményt hoz.
 Komolyabb betegségeknél (reuma, köszvény, asztma, magas vérnyomás, májnagyobbodás, diabétesz, rák) már egyhavi kezelési kúrával jelentősen javítható a betegek állapota, amely a laborleletekben pontosan nyomon követhető.
          A vörösvértestekkel kapcsolatba lépő negatív ionok képesek a vér savasságát lúgossá változtatni, megnyugtatják az idegrendszert és erősítik az immunrendszert. Helyreállítják a légzést, jótékony hatásúak a tüdőre, csökkentik az allergiás folyamatokat.  
          Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy 35%-kal képesek hígítani a vért és jelentős a szerepük az agyvérzés megelőzésében. A berendezés kizárólag csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat. A kezelés nem ösztönzi szervezetünket a fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok, vagy a beszedett és még fel nem szívódott gyógyszerek kiválasztására, így nem kell attól félni, hogy a kezelés megfoszt a létfontosságú vitaminoktól és ásványi anyagoktól. Gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.
www.zsukozmetika.hu