Zsukozmetika
 
Látogatóink száma: 1933 (Ma: 1)

 
 
 

  Dermaroller kezelés 

 

 

Hatékony kollagén indukciós terápiaLényege, hogy egy1,1.5 vagy 2 cm-es hengert, melynek felületén csaknem 200 db  hajszálvékony tű található, az érintett bőrfelületen a megfelelő módon átgörgetjük.

Természetesen az eljárás előtt a teljes felületre érzéstelenítő kenőcsöt is viszünk fel. A négyzetmilliméterenként 8-10 apró tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek,  a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának bekapcsolásával megindul egy lassú, természetes átalakulás, a kollagén termelődés 300-400%-al fokozódik.

Kúraszerűen alkalmazva a bőr megfiatalodik, a bőrhibák, pattanásos hegek, tág pórusok, májfoltok, ráncok látványosan halványulnak, illetve eltűnnek.

Jelentős javulás az esetek többségében már 1-2 kezeléstől várható, amennyiben ismétlés szükséges az legkorábban (tű-méret függvényében) 1 hét múlva végezhető el. Ajánlott kezelésszám: 5-7.

A kezelést követő napokban, napozás, szoláriumozás tilos!
Kiválóan alkalmas az apró ráncok, megfáradt bőr,  tág pórusok, aknés hegek, striák, terhességi csíkok kezelésére.

A eljárás után fél napig tartó napégéshez hasonló bőrpír jelentkezik, illetve érzékenyebb bőrűeknél számolni kell (tű-méret függvényében) egy-két napig tartó minimális véraláfutásokkal.

 

                     A módszer szakmai néven:  kollagén indukciós terápia!

 

www.zsukozmetika.hu