Zsukozmetika
 
Látogatóink száma: 3253 (Ma: 1)

 
 
 

Mikrodermabrázió -  a bőrcsiszolás

 

 

          Ez a kezelés egy olyan esztétikai eljárás a kozmetikában, melynek során a bőrünk legfelső, elszarusodó rétegét távolítjuk el egy finom „smirglivel”.  A dörzsanyag valójában nagy sebességgel a bőr felszínére juttatott, és onnan elszívott alumínium-oxid kristályokból áll. Ezek a kristályok egyenletesen távolítják el a megvastagodott szaruréteget, lepergetik az elhalt hámsejteket, megtisztítják és kinyitják a pórusokat. A beavatkozás serkentőleg hat a bazális réteg sejtosztódására is, ezáltal elősegíti a regenerációt. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, segíti a hatóanyagok jobb felszívódását.

          A mikrodermabrázió egy speciális bőrcsiszolási eljárás, melynek során steril kristályokat irányítunk erős sugárban a bőrre, hogy velük mikroszkopikus méretű kis bőrrészeket távolítsunk el. A felső bőrrétegek célzott eltávolításával aktivizálódik a bazális membrán. Ennek hatására a biológiailag irányított megújulási folyamatok a bőrben extrém módon felgyorsulnak.
           A sejtek öngyógyító mechanizmusának felhasználásával a bőr károsodásait egy belülről kifelé ható folyamattal állítjuk helyre, amelynek során mindig új, szövetek lépnek a korábbi, károsodott szövetek helyére. Ez az első eljárás, amellyel maradandóan javíthatók a bőrön kialakuló nemkívánatos elváltozások. A bőrkép látványosan javul, kezelésről-kezelésre.
          A kezelés fájdalommentes, ellentétben a korábban alkalmazott hagyományos eljárásokkal. Eredménye azonnal látható és minden kezelés után javuló tendenciát mutat. Nincsenek nem várt mellékhatásai, mint például: varasodás, pigmentáció, hegképződés.     
           A szükséges kezelések száma függ a bőrtípustól, a károsodás jellegétől, mértékétől, és a bőr regenerálódási képességétől.

Kúra szerinti alkalmazása bizonyítottan hatékony.
A kúra 4-6 kezelésből áll heti rendszerességgel.

www.zsukozmetika.hu